Om mig

Mit fulde navn er Sofie Heesche Vognsen. Jeg er 14 år gammel, og begyndte at blogge da jeg var 13. Jeg bærer næsten altid mit spejlrefleks med mig når jeg er ude, og elsker at tage billeder af mennesker og naturen. Jeg har mit nuværende Nikon, men ønsker mig inderligt et Canon. Jeg er det yngste barn ud af tre, udover det har jeg to pap søskende, da mine forældre er skilt, og bor for det meste hos min mor. Lige for tiden går jeg ikke til noget, altså fritidsinteresser. Jeg er for det meste et menneske, der er meget glad, og elsker at møde nye mennesker. Derudover har jeg  en fantastisk kæreste ved navn Martin, som jeg virkelig bruger meget af min tid på.

Musik betyder en stor del for mig, jeg elsker at hører det, og elsker også at synge. Har aldrig rigtig gået til sang, men synger tit for mig selv og når jeg har lyst. Det er på en måde, musikken jeg bruger til at slappe af med. Jeg prøver mit bedste på at svarer på jeres søde kommentarer. Jeg har ikke så mange indlæg på min blog, da jeg slettede alle indlæg for noget tid siden, så det betyder altså ikke, at jeg er ny til at blogge.

Mine venner og veninder betyder alt for mig. De er her altid for mig og det er altid godt at have nogle som jeg ved vil støtte op om mig, når jeg går igennem en svær tid.

En fact om mig er nok at jeg bekymre mig meget mere om mine venner, familie og veninder, end jeg bekymre mig om mig selv, og det kan nogengange godt være en ulempe. 

Min blog handler for det meste bare om mit liv, både i tekst og billeder. Håber i vil læse med! Det betyder meget.